Exterieur

Vanaf het ruime terras aan de achterzijde heeft u een fenomenaal uitzicht op het Massif de la Sainte Baume. Hier ervaart u elke dag de bijzondere lichtschakeringen van de Zuid-Franse zon op de overweldigende natuur.

Tuin

De tuin heeft diverse terrassen, zodat er altijd voldoende beschutting is voor zon of wind. De vegetatie is zeer divers met o.a. lavendel, oleander en rozen. Daarnaast zijn er diverse naaldbomen, olijfbomen en enkele palmen. De tuin biedt veel mogelijkheden voor een riant buitenleven. Er is een grote tuintafel met 8 stoelen. Daarnaast zijn er diverse zonnestoelen en zes ligbedden aanwezig. Er zijn meerdere grote parasols met standaard. Met ingang van seizoen 2012 is er een privé-zwembad in de tuin aangelegd. 

Park

Het villapark bestaat uit in totaal 59 vrijstaande en halfvrijstaande Provencaalse villa's en enkele kleinere bastides. Er is een eigen parkeerplaats bij de villa. Aan de inrichting en de groenvoorziening van het park is veel zorg besteed. Er zijn een aantal faciliteiten zoals een dagelijkse broodservice en een receptie met toeristische informatie. Het villapark beschikt daarnaast over een bar in de grote centrale ontmoetingsruimte waar in het hoogseizoen activiteiten plaatsvinden, zoals bijv. wijnproeverijen. De receptie staat onder Nederlands beheer.

Tennis/tafeltennis/petanque

In het park zijn twee tennisbanen voor gemeenschappelijk gebruik. Regelmatig worden er in het hoogseizoen tennistoernooien georganiseerd. Er zijn ook twee tafeltennistafels aanwezig. In de buurt van het zwembad is gelegenheid voor een spelletje "Petanque" (jeu de boule).

Zwembad

Aan het begin van het villapark vindt u een groot zwembad met apart kinderbad. Rondom het zwembad is een zonneweide met ligstoelen en parasols. Voor de kleintjes zijn er enkele speeltoestellen. Aan de achterzijde van de ontmoetingsruimte, grenzend aan het zwembad, is een klein terras, waar u zich onder het genot van een koele rosé als een God in Frankrijk waant.

 

 

 

Naar boven
Achterzijde

Vergroting exterieurfoto's

 

Voorkant Terras Uitzicht vanuit villapark Villapark Ontmoetingsruimte Tennisbaan Zwembad